KONDICIJSKA VADBA

za oba spola

KONDICIJSKA VADBA

Kondicijska vadba je vadba, kjer je vsaka minuta, vsak gib, vsaka vaja in trud usmerjen v optimalen razvoj splošne forme. Razvijali in osvajali boste motorične sposobnosti, ob tem pa okrepili ključne točke telesa, ki jih obremenjujete v vsakodnevnih situacijah. Pri kondicijski vadbi boste uporabljali različne športne pripomočke in težo lastnega telesa, potekala pa bo v timskem duhu, kar je lahko prednost, saj vam to predstavlja dodatno motivacijo in moč za opravljanje kvalitetne vadbe. Program kondicijske vadbe vsekakor ni omejen na starost ali spol, ampak deluje po načelu: “kolikor truda vložiš, toliko napredka bo vidnega”.

TRAJANJE PROGRAMA KONDICIJSKA VADBA:

Program kondicijska vadba bo potekal 9 mesecev (od septembra do maja) 1-krat tedensko oz. po dogovoru 2-krat.

KRAJ IZVEDBE PROGRAMA KONDICIJSKA VADBA:

Ajdovščina (športni center Police-mala dvorana)

KAJ MORAM IMETI S SEBOJ:

  • Športna oblačila (trenirko ali kratke hlače in kratko majico)
  • Armafleks (nanj se uležemo, ko izvajamo vaje na tleh)
  • Čiste športne copate
  • Plastenko z napitkom

URNIK:

Lokacija Dan Čas
Ajdovščina (športni center Police-mala dvorana) TOR 20:00 – 21:00

CENA:

Cena
1x tedensko 25€
2x tedensko 35€
2x tedensko* 40€ (cena velja za udeležbo na dveh različnih vadbah)

UČINKI KONDICIJSKE VADBE:

Kondicijska vadba je namenjena vadečim, ki želijo na vadbi porabiti več kalorij in bolj kompleksno in hitreje oblikovati telo ter hkrati izboljšati vzdržljivost. Vadba je zabavna, naravna in poteka ob prijetni glasbi ter vzpodbudi našega vaditelja.

Pomemben namen kondicijske vadbe je tudi ta, da se znebimo predsodka, da je vodena vadba samo za nežnejši spol. Pri naši vadbi boste uspešno sodelovali tako moški kot tudi ženske in hkrati boste pari lahko skupaj aktivno preživljali prosti čas.

Scroll to Top